Je winkelwagen is momenteel leeg
Als kind hebben we er allemaal wel eens op gekauwd: Zoethout. De lekkere smaak wordt veroorzaakt door glycyrrhizine, een zeer zoete stof, waar fabrikanten van snoepgoed, en dan met name drop, dankbaar gebruik van maken. Ook bierbrouwers gebruiken zoethout als smaakstof bij de bereiding van hun gerstenat. Ook in het Frankrijk van de 17e eeuw kende men reeds Zoethout. Daar bereidde men uit de wortel een populair drankje, genaamd 'coco'. Zoethout komt oorspronkelijk uit het Middellandse-Zeegebied en werd voor het eerst opgemerkt door de oude Egyptenaren. Tegenwoordig kennen we Zoethoutwortel ondermeer vanwege zijn beschermende invloed op de maagwand.
Plantaardige kwaliteit
Vitotaal® Zoethout is een plantaardig middel, zonder chemische toevoegingen zoals gist, gluten, kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. De productie geschiedt onder strenge kwaliteitscontrole.
De kracht van kruiden
Vitotaal® Zoethoutwortel in combinatie met Vitotaal® Valeriaan geeft extra steun in spannende tijden.
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.